Een familiebedrijf met ambitie

Geboers Machines is een familiebedrijf opgericht door Wim en Francine. Hun zoon, Nick, is ondertussen ook mee actief in de dagelijkse werking van het bedrijf en wordt hierin ondersteund door een team van acht gemotiveerde werknemers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal bedrijf : GEBOERS MACHINES .

U  kan altijd rekenen op een klantvriendelijke, correcte en betrouwbare service. Met onze eerlijke prijzen, weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Bovendien stopt onze samenwerking niet na de aankoop van een machine. We beschikken namelijk ook over een dienst na verkoop. 

 

VACATURES :   Mekanieker / Monteur

                              Administratief bediende voltijds of deeltijds 

 

Aankoop, verkoop en verhuur

Tweedehands bouwmachines van de hoogste kwaliteit

Geboers Machines is gespecialiseerd in de wereldwijde aan- en  verkoop van bouwmachines, met als specialisatie verreikers. 

Ons aanbod bestaat uitsluitend uit tweedehands machines, nagekeken en getest door een ervaren mekanieker. U bent altijd welkom om onze machines ter plaatse te bezichtigen en te testen. 

Mocht u een machine zoeken die niet op de website staat, neem dan gerust contact met ons op. Wij  zullen ons uiterste best doen om U de betreffende machine te kunnen aanbieden.

Annie

Verkoop

Peter

Verhuur

Francine

Verkoop

Wim

Aan - Verkoop

Nick

Aan - Verkoop

GEZOCHT: Mekanieker / Monteur

Wij zijn op zoek naar een tweede MEKANIEKER / MONTEUR die mee zal instaan voor het nazicht, herstellingen en in orde maken van onze machines.

Je profiel: 

  • Je kan zowel zelfstandig als in een team werken.
  • Je beschikt over kennis van bouwmachines of je staat open om op korte termijn veel bij te leren over het herstellen van machines, onder begeleiding van onze ervaren mekanieker.  
  • Een rijbewijs CE is een pluspunt.

Je functie:

  • Je wordt tewerkgesteld in ons bedrijf als mekanieker.
  • Je staat in voor het nazicht, herstellingen en in orde maken van tweedehands machines, voornamelijk verreikers en hoogwerkers.
  • Je wordt begeleid en bijgestuurd door een mekanieker met jarenlange ervaring in het bedrijf. 
  • Je bent bereid om in bepaalde situaties een depannage te doen op verplaatsing.

Vacature: https://www.jobsonline.be/vacature/mekanier-monteur-balen/ 

Machines van wereldklasse

Wereldwijde service

Momenteel hebben e een klantenbestand met contacten uit meer dan 90 verschillende landen - wij zijn wereldwijd actief.